En dedikert familie

Vi har laget nydelig mat siden 1998

Mohammad Asad

Vi startet restauranten i 1998 og grunnleggeren er Mohammad Asad som har drevet Tandoori Hut i alle år. Hans visjon var å starte en restaurant med god pakistansk mat i nærheten, full av stemning og opplevelser. Inspirasjonen kommer fra byen Lahore der Mohammad vokse opp. Lahore er kjent for å være «matbyen» i Pakistan. Der blir middagen spist med venner eller familie i store porsjoner, hvor man ikke minst avslutter med en varm drikke eller dessert.

Vi ønsker å vise frem vår mat-kultur. Alle er velkommen inn i varmen til Tandoori Hut.

Tandoori hut oslo mashup 1

Lokale råvarer og organisk mat

Vi kjøper kun ferske og fantastiske råvarer. Når sjansen byr seg, kjøper vi våre varer fra lokale forhandlere.

tandoorihut mashup 2

Vår kjærlighet til maten

Våre verdier består av å levere kvalitetsmat med gode råvarer og gi valuta for pengene til alle våre gjester. Vi legger vår sjel og kjærlighet i hver eneste rett.
Alle våre gjester skal sitte igjen med en god følelse når de forlater Tandoori Hut.

Det første du møter hos oss er en veldig hyggelig betjening som sørger for at du følger deg velkommen. Uformelt og varmt. Resten er opp til deg å oppleve.

Vi håper jo selvfølgelig at vår mat og service bringer deg/dere tilbake til oss.